Despre noi

Daca ai ajuns pe site-ul nostru, probabil ca si tu te confrunti cu aceleasi probleme cu care ne-am confruntat noi, fondatorii Mobil Clean. Cu joburi care ne ocupa cea mai mare parte a unei zile, ne straduim sa gasim timp liber pe care sa-l petrecem cu familia ori cu prietenii si pentru a ne relaxa sau chiar a ne dedica hobby-urilor noastre. Printre toate acestea este insa necesar, sa gasim timp si pentru activitatile casnice, precum cumparaturile sau curatenia.

Mobil Clean a aparut din convingerea ca timpul liber trebuie sa fie dedicat familiei sau hobby-urilor si nu curateniei. Astfel ca va oferim servicii de curatenie la domiciliu on-demand, care ofera utilizatorilor atat cele mai bune servicii pentru o casa stralucitoare dar si timp liber, atat de dorit in zilele noastre.

O casa curata sporeste productivitatea fiecaruia dintre noi. Plus ca timpul pe care il consumai facand curat acum poti sa il folosesti pentru a face sport, a citi, a privi seriale sau a te relaxa.

Tu ce alegi sa faci cu timpul tau?


Cine suntem?

Suntem compania de curatenie full service din Bucuresti si Ilfov care se pliaza perfect pe necesitatile tale! Mobil Clean va ofera o gama larga de servicii de curatenie, igienizare, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie, la cele mai inalte standarde de calitate. Va stam la dispozitie cu solutii profesionale pentru orice tipuri de spatii (intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente). Iubim ceea ce facem, iar asta se reflecta in rezultatele obtinute.

Echipa noastra, Profesionalism la cote maxime.

Pentru noi este important sa obtinem satisfactia fiecarui client in parte. De aceea, punem pret pe calitatea serviciilor noastre si instruim fiecare membru al echipei pentru a atinge excelenta in tot ceea ce face.
Ne place sa ne identificăm cu unul dintre citatele fondatorului marketingului modern, Philip Kotler:
“Orice afacere este o afacere care ofera un serviciu. Serviciul tau starneste un zambet pe fata clientului tau?”

Servicii de curatenie premium. Rezultate de exceptie.

Fie ca ai nevoie de curatenie generala, de curatenie ocazionala, de curatenie dupa renovare sau dupa lucrari de constructie, de curatenie la birou sau chiar de curatare ecologica, este important sa stii ca echipa noastra urmeaza o procedura personalizata pentru a-ti asigura ordinea si igienizarea de care ai nevoie. Ne prezentam la tine pentru:

  • Curatenie la domiciliu
  • Curatenie la birouri
  • Curatenie in restaurante
  • Curatenie dupa constructor
  • Spalare mecanizata podele
  • Spalare geamuri
  • Curatare canapele
  • Curatare ecologica

De ce noi?

Dam dovada de profesionalism si siguranta, avand o experienta de peste 7 ani in domeniul curateniei si igienizarii, fapt confirmat prin calificarile obtinute de firma:

  • ISO 9001 - standardul international care specifica cerintele unui sistem de management al calitatii pentru orice companie, avand ca scop mentinerea sau cresterea calitatii serviciilor sau produselor oferite
  • ISO 14001 - Certificarea care pune un accent mai mare pe imbunatatirea proactiva a performantelor de mediu si integreaza managementul mediului in planurile strategice ale organizatiei

Flexibilitate

Programeaza o sedinta de curatenie simplu si rapid, iar echipa noastra se prezinta la locatie la ora si data dorita de tine.

Incredere

Ai garantia calitatii de la programarea primei sedințe si pana la mentenanta, echipa noastra fiind supervizata constant si minutios, tocmai pentru ca tu să fii intotdeauna multumit.

Calitate

Ne focusam pe obtinerea de rezultate maxime care sa te convinga inca de la prima sedinta.

Castigi timp

Relaxeaza-te facand ceea ce iti place! Alegand echipa noastra, nu vei mai avea niciodata grija curateniei!

Echipa noastra este pregatita oricand sa intervina pentru curatenia caminului dumneavoastra.

Cere oferta