Curatenie canapele

curatenie-acasa

Serviciul de curatare canapele este disponibil atat pentru cele din material textil cat si pentru canapele din piele. Se curata cu ajutorul aspiratorului cu injectie-extractie, care nu doar uda materialul ci si extrage murdaria. De asemenea se pot curata fotolii si scaune utilizand acceasi procedura. Canapelele, salteaua si fotoliile sunt elemente de design importante in orice spatiu, fie ca vorbim despre o locuinta sau un birou. Dar e important de stiut ca acestea capteaza praf si impuritati de-a lungul timpului, care pot afecta sanatatea oamenilor, daca nu sunt curatate corespunzator.

Folosim echipamente profesionale care ne permit sa curatam cu succes 99% dintre petele care pot aparea pe canapelele textile sau din piele. Desigur, eficienta serviciului de curatare a canapelelor, scaunelor sau fotoliilor depinde de mai multi factori, printre care si vechimea murdariei sau substanta care a provocat pata. Solutiile de curatat canapelele, folosite acasa in mod neavizat pot produce, in unele cazuri deteriorarea sau decolorarea tesaturii. Avantajul de a lucra cu o echipa profesionala de curatenie este tocmai faptul ca specialistii vor aplica intotdeauna tratamentul potrivit pentru fiecare canapea in parte, in functie de tesatura dar si de gradul de complexitate al petelor.


Curățare profesională canapea:

  • Se inlatura mirosurile neplacute, spatiul capatand un aer mai placut, mai curat, mai fresh;
  • Culorile tapiteriei sunt reimprospatate, devenind mai vii;
  • Sunt indepartati acarienii, praful si alte elemente care pot provoca afectiuni respiratorii si alergii;
  • Patrundem in profunzimea materialului, eliminand bateriile si microbii;
  • Se usuca rapid, eliminand riscul de aparitie a mucegaiului.


De ce sa o arunci cand o poti salva? Hai sa vorbim despre canapeaua ta!

Preturi

  • 5 Locuri 250 RON
  • 3 Locuri 150 RON
  • 2 Locuri 100 RON
  • Fotolii 50 RON
  • Scaune de la 20 RON

Echipa noastra este pregatita oricand sa intervina pentru curatenia caminului dumneavoastra.

Cere oferta

Servicii curatenie

Servicii DDD

Alte servicii

Testimoniale

Echipa foarte serioasa si de încredere. Dna Mariana este foarte atenta la toate detaliile si dedicata unui serviciu de calitate. Recomand cu foarte mare drag!

Alina Tudor

Am apelat la serviciile Mobil Clean pentru spalarea geamurilor unui apartament post renovare/reabilitare. Serviciile au fost de calitate, iar rezultatul peste asteptari. Va multumim pentru profesionalism!

Ema Albu

Va multumesc foarte mult, inca o dată, pentru serviciile de calitate, profesionalism, punctualitate si omenie! Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra!

Mihaela Vasilescu