Curatenie ecologica

curatenie-birou

Curatarea ecologica este un mod de curatare ecologic care evita utilizarea substantelor chimice dure si potential periculoase. Pentru curatenia ecologica folosim produse si metode de curatare care sunt considerate curate, sigure si prietenoase cu mediul.

Utilizam produse si metode care nu sunt daunatoare sanatatii persoanelor care le folosesc sau persoanelor care lucreaza sau locuiesc in cladirea ce urmează a fi curatata. De asemenea, produsele utilizate nu au un impact daunator asupra mediului.


Solutii de curatat 100% sigure si organice

Solutiile de curatat utilizate contin ingrediente de calitate (derivate din plante) non-toxice si non-alergenice.


Folosim tehnologia de curatat cu abur sub presiune

Tehnologia cu abur sub presiune ajuta la protejarea suprafetelor curatate (nu le zgarie, nu le ataca chimic), le dezinfecteaza si reduce consumul de solutii de curatenie in procesele operationale. Firma noastra foloseste echipamente profesionale de top, Karcher si Ghibli.


Echipamentele si utilajele au un impact scazut asupra mediului

Atat in proiectarea proceselor operationale cat si la achizitia echipamentelor si ustensilelor am tinut cont ca acestea sa aiba un impact scazut asupra mediului. Optimizam consumul de energie, utilizam echipamente cu nivel scazut de zgomot, reducem emisiile de carbon, utilizam preponderent materiale consumabile reciclabile.

Testimoniale

Echipa foarte serioasa si de încredere. Dna Mariana este foarte atenta la toate detaliile si dedicata unui serviciu de calitate. Recomand cu foarte mare drag!

Alina Tudor

Am apelat la serviciile Mobil Clean pentru spalarea geamurilor unui apartament post renovare/reabilitare. Serviciile au fost de calitate, iar rezultatul peste asteptari. Va multumim pentru profesionalism!

Ema Albu

Va multumesc foarte mult, inca o dată, pentru serviciile de calitate, profesionalism, punctualitate si omenie! Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra!

Mihaela Vasilescu