Spalare mecanizata podele

curatenie-birou

Curatenie fara compromisuri

Pardoselile dure, precum linoleum, gresie, piatra naturala, marmura granit, necesita odata cu trecerea timpului o curatare executata cu utilaje profesionale, care sa elimine murdaria veche si profunda.

Cum te putem ajuta?

  • Curatare mencanizata granit si gresie

    Suprafetele dure, precum granitul sau gresia, aflate in interiorul sau exteriorul cladirilor sunt adesea afectate de murdaria sedimentata in timp si necesita o actiune de curatare mult mai intensa decat ar putea fi facuta cu mopul obisnuit. Folosim solutii speciale, pentru a elimina petele de vopsea, chit de rosturi, calcar, uleiuri si alte substante greu de curatat.

  • Curatare mecanizata marmura

    Pardoseala din marmura necesita o atenite suplimentara atunci cand este curatata folosind solutii chimice profesionale. Echipa noastra are experienta necesara pentru a asigura o curatare perfecta si in siguranta.

  • Curatare mecanizata linoleum | tarket | vopsea epoxidica

    Suprafetele moi, precum cele acoperite cu linoleum, tarkett sau vopsea epoxidica necesita folosirea unor solutii decapante puternice si o atentie deosebita. Curatam in siguranta orice tip de suprafata.

Preturi

  • De la 15 RON/mp

Echipa noastra este pregatita oricand sa intervina pentru curatenia caminului dumneavoastra.

Cere oferta

Servicii curatenie

Servicii DDD

Alte servicii

Testimoniale

Echipa foarte serioasa si de încredere. Dna Mariana este foarte atenta la toate detaliile si dedicata unui serviciu de calitate. Recomand cu foarte mare drag!

Alina Tudor

Am apelat la serviciile Mobil Clean pentru spalarea geamurilor unui apartament post renovare/reabilitare. Serviciile au fost de calitate, iar rezultatul peste asteptari. Va multumim pentru profesionalism!

Ema Albu

Va multumesc foarte mult, inca o dată, pentru serviciile de calitate, profesionalism, punctualitate si omenie! Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra!

Mihaela Vasilescu