Deratizare, dezinsecție, dezinfecție

DERATIZARE

curatenie-restaurante

Compania noastra ofera servicii complete de deratizare in Bucuresti, precum si in judetul Ilfov, pentru orice tip de spatiu si de suprafata, fie ca este de tip rezidential, comercial sau industrial. Experienta avuta in domeniu ne califica sa garantam gasirea celor mai optime solutii pentru exterminarea definitiva a insectelor sau rozatoarelor.

Utilizam cele mai noi tehnologii si produse inovatoare pentru protejarea locuintei sau a spatiului destinat afacerii tale. In functie de necesitatile fiecarui client, avem posibilitatea de a ne adapta metoda si planul de lucru in raport de fiecare situatie, tinand cont de nevoile specifice ale acestuia.

Deratizarea se refera la exterminarea rozatoarelor, insa termenul este folosit in sens mai larg, ceea ce presupune nu numai exterminarea sobolanilor, ci si controlul si combaterea altor daunatori care sunt periculosi in context epidemiologic. Rozatoarele se inmultesc foarte repede si pot fi sursele si purtatorii multor boli grave, cum ar fi: trichineloza, bruceloza, febra aftoasa, antrax, leptospiroza, gastroenterita virotica, turbarea, toxiinfectiile alimentare, etc. Rozatoarele se nasc la adapost, in interiorul caselor, al fabricilor sau chiar in interiorul cladirilor de birouri. Prevenirea acestor boli se realizeaza prin deratizare!

Combaterea rozatoarelor

In lupta impotriva rozatoarelor, exista doua tipuri de măsuri: masuri preventive si masuri exterminative. Masurile preventive au drept scop privarea acetora de adapost, împiedicand astfel accesul la alimente, iar masurile exterminative se realizeaza folosind metode mecanice sau chimice.

 • Prin metoda mecanica se intelege prinderea rozatoarelor cu dispozitive speciale; sobolanii si soarecii sunt atrasi de momeli, in principiu de origine alimentară.
 • Prin metoda chimica se intelege folosirea substantelor toxice pentru otravirea rozatoarelor.

Toate aceste masuri de exterminare a rozatoarelor sunt efectuate de personal specializat si cu experienta, care utilizeaza substante si echipamente de ultima generatie, garantand in acest fel succesul. Masurile efectuate in acest sens nu reprezinta niciun pericol, sunt absolut sigure atat pentru oameni, dar si pentru animalele de companie, momelile otravitoare fiind plasate in locuri speciale, impiedicând astfel accesul copiilor si animalelor de companie la acestea.

Deratizarea reprezinta un proces absolut necesar cand aveti de a face cu rozatoarele.

Mai mult, importanța acesteia este stipulata expres in legislatia privind asigurarea sanatatii publice, referindu-se atat la institutii, cat si la gospodariile cetatenilor. Ca atare, oferim servicii complete de deratizare a spatiilor rezidentiale, asociatiilor de proprietari, unitatilor de invatamant, unitatilor spitalicesti si cabinetelor medicale, cladirilor de birouri, tuturor spatiilor din domeniul HoReCa, cinematografelor si salilor de spectacol. Actionam atat in interior, cat si in exterior – in curti, gradini, terase, campuri, parcuri sau orice spatiu verde. Nu ezita sa ne contactezi. Iti promitem sa intervenim eficient pentru eliminarea definitive a acest real pericol!

DEZINSECTIE

Printre serviciile oferite de compania noastra se numara si serviciul de dezinsectie, modalitate prin care este prevenita sau combatuta invazia de insecte daunatoare, direct sau indirect, purtatoare de germeni patogeni. Utilizarea acestor tipuri de servicii de dezinsectie decurge bineinteles din dorinta si necesitatea de a ne proteja sanatatea, insa si pentru a asigura un nivel de confort elementar.

Dezinsectia este procesul de distrugere a insectelor daunatoare si parazite cu ajutorul insecticidelor.

Majoritatea insectelor sunt purtatoare de boli grave, precum febra galbena, malaria sau meningita, astfel incat, pe langa disconfortul creat, acestea iti pot pune si viata in pericol.

Dezinsectia se realizeaza:

 • prin pulverizare de substante pe baza de pulberi fosforice, pulberi care in contact cu apa se dizolva si ale caror molecule se sparg, motiv pentru care, de cate ori vor intra în contact cu apa, acestea se vor reactiva, conducand la o remanenta destul de mare in timp (pana la 3 luni), folosindu-se impotriva tuturor insectelor (purici, tantari, viermi, gandaci, capuse, arahnide si alte antropode);
 • prin noile metode folosite in U.E. (nebulizare, ceata calda si rece, gazare, capcane, injectare de geluri speciale, spray-uri profesionale)

Din dorinta de a oferi cele mai bune rezultate, compania noastra va dezvolta un program care se potriveste cat mai bine cu nevoile tale, pe baza unei inspectii amanuntite a respectivei locatii. Vom face verificari minutioase pentru a depista sursa infestarilor cu purici, viespi, furnici, tantari, gandaci, plosnite de pat, molii si orice alt tip de daunatori care iti creeaza disconfort acasa sau la locul de munca.

Avem la dispozitie diverse resurse si tehnici de eliminare a daunatorilor, cea mai frecvent intalnita fiind pulverizarea cu solutie lichida, ce consta in utilizarea pesticidelor pentru contact si ingestie, pentru combaterea insectelor si larvelor adulte. Acest tip de tratament se efectueaza in doua etape (la distantă de 14 de zile). Nu este nociv pentru oameni si este foarte eficient.

Compania noastra dispune de echipamente de ultima generatie si produse de calitate, impreună cu personal calificat, competent si de incredere.

Prioritatea noastra este ca tu sa ai un mediu in care sa te simti in siguranta, prin urmare serviciile oferite de noi combat daunatorii ce se pot regasi in locuinta ta, dar sunt eficiente si in combaterea daunatorilor din culturile agricole din ariile protejate, culturile de camp, zonele verzi etc.

Daca ai nevoie de servicii de dezinsectie, contacteaza-ne!

DEZINFECTIE

MOBIL CLEAN ESTE AVIZATA PENTRU EFECTUAREA LUCRARILOR DE DEZINFECTIE

 1. Personal instruit de specialitate – absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, operatorii D.D.D. au mare experienta in domeniu;
 2. Aparatura de ultima generație, atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare, cat si pentru spatii exterioare – foggere, atomizoare, nebulizatoare, etc. care pot efectua operatiunile in timp scurt si eficient. Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp.

Dezinfectia presupune o multitudine de masuri care se executa cu scopul decontaminarii microbiene a obiectelor, suprafetelor, mainilor etc.

Dezinfectia prin nebulizare (ULV) are ca obiectiv eliminarea virusilor si bacteriilor, motiv pentru care se pune in aplicare in spatiile interioare. Este o varianta adecvata atunci cand iti doresti o dezinfectie completa. Eficienta este garantata, astfel incat nu vei avea parte de surprize neplacute, putandu-te bucura din plin de un spatiu curat si igienizat.

Protejeaza-ti afacerea si caminul cu servicii de dezinfectare profesionale!

Prin intermediul serviciilor noastre de dezinfectie, reusim astfel să ajutam atat operatorii economici, dar si persoanele fizice sa atinga un nivel sporit de igiena in cadrul contextului actual. Impreună cu noi iti vei putea recapata increderea si linistea de care ai nevoie, stiind ca faci tot ce poti pentru a iti proteja familia, prietenii, colegii de munca si clientii.

Serviciile oferite de compania noastra de dezinfectie prin nebulizare sunt ideale pentru societatile care au avut expunere la COVID-19, care doresc sa implementeze masuri de dezinfectie periodică preventiva sau care trebuie sa se dezinfecteze inainte de redeschidere. Avand in vedere faptul ca fiecare operatiune este unica in felul ei, avand caracteristici si nevoi diferite, nu exista doua servicii de dezinfectie identice. Specialistii nostri vor gasi o solutie exclusiva, personalizata pentru cerintele si nevoile tale.

Solutiile utilizate inactiveaza rapid agentii patogeni de pe suprafete in numai 10 minute, avand astfel posibilitatea de a te intoarce la afacerea ta in doar 30 de minute dupa tratament.

Caracteristici si beneficii:

 • Substanțele sunt biodegradabile, sigure pentru mediul înconjurător;
 • Neinflamabile;
 • Hipoalergenice;
 • Non-abrazive pentru suprafete (nu lasa in urma vapori duri sau reziduuri);
 • Elimina mirosurile neplacute;
 • Sunt utilizate cu succes impotriva: coronavirus (COVID-19/SARS-COV-2), norovirus, H1N1, SARS, MRSA, gripa porcina, E.coli, Salmonella si multe altele.

Cum se executa dezinfectia?

 • Dezinfectia se realizeaza in lipsa personalului
 • In functie de zona, intinderea si volumul fiecarui spatiu, un tratament dureaza de la 5 minute pana la cateva ore
 • Accesul in spatiul tratat este recomandat sa fie interzis pentru aproximativ 30 – 60 minute de la finalizarea tratamentului
 • Aerisirea spatiului dupa finalizarea dezinfectiei nu este necesar

Avem vasta experienta in furnizarea serviciilor de dezinfectie in spatii diversificate. Printre acestea putem enumera: unitati spitalicesti, clinici medicale, cladiri de birouri, unitati de invatamant, asociatii de proprietari sau de locatari, complexuri rezidentiale, saloane de infrumutare, etc, motiv pentru care suntem absolut pregatiti si instruiti pentru a va putea oferi servicii complete de dezinfectie. Nu ezita si contacteaza-ne acum!

Testimoniale

Echipa foarte serioasa si de încredere. Dna Mariana este foarte atenta la toate detaliile si dedicata unui serviciu de calitate. Recomand cu foarte mare drag!

Alina Tudor

Am apelat la serviciile Mobil Clean pentru spalarea geamurilor unui apartament post renovare/reabilitare. Serviciile au fost de calitate, iar rezultatul peste asteptari. Va multumim pentru profesionalism!

Ema Albu

Va multumesc foarte mult, inca o dată, pentru serviciile de calitate, profesionalism, punctualitate si omenie! Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra!

Mihaela Vasilescu